Riskikurssi

Riihimäen-ajoharjoittelurata                    Ecodriving-start-logo

Henkilöauton ajokorttia suorittavan 8 tunnin riskientunnistamiskoulutus

Riskikoulutukseen sisältyy 4 tuntia teoriaopetusta ja 4 tuntia ajo-opetusta. Koulutuksessa keskitytään vaikeissa olosuhteissa ajamisen valmiuksiin, tuetaan sääntöjä noudattavan, turvallisen ja vastuullisen ajotavan omaksumista sekä vahvistetaan valmiuksia välttää liikenteen vaaratilanteita ja onnettomuusriskiä lisääviä tekijöitä.

Riskikoulutus suositellaan suoritettavaksi siinä vaiheessa, kun ajokokemusta on jo kertynyt liikenteessä ja auton käsittely- ja hallintataidot sekä liikenteessä toimiminen ovat hyvin hallinnassa. Käytännössä riskikoulutus kannattaa käydä vasta juuri ennen ajokoetta. Koulutus on samalla hyvä preppauskurssi ajokoetta varten ja ajokokeeseen pääsy myös edellyttää riskikurssin suorittamista.

Huom. jos olet jo suorittanut henkilöauton ajokortin, mutta et ole vielä käynyt harjoittelu- ja syventävän vaiheen opetusta, tulee sinun suorittaa 1.7.2018 jälkeen nämä vaiheet osallistumalla riskikoulutukseen.
Riskikoulutuksen voit suorittaa joustavasti vaikkapa yhden päivän aikana:
  1. Sovi aika ajotunteja varten (2  tuntia liikenteessä ja 1 tunti liukasradalla sekä pimeälläajo simulaattorilla). Ajotunnit voidaan ajaa kaikki samalla käyntikerralla.
  2. Osallistu teoriatunneille autokoululla tai verkossa (4 tuntia)

Varaa aika puh 050 441 6488

Voit  ilmoittautua tai pyytää lisätietoja tästä.

Ajo-ohje-Riihimäen-radalle.